Din målare för industri och företag i Göteborg

Vi utför tyngre målningar åt bl.a. industrier, fastighetsägare och företag i Göteborg med omnejd. Målning som utförs är t.ex. tankar, stålkonstruktioner, industri- och lagerhallar, balkonger, fasader och plåttak. Arbetet sker antingen efter dina instruktioner eller genom att vi besiktigar objektet och gör ett behandlings- och målningsprogram efter dess behov.

Välkommen att kontakta oss, tillsammans ser vi till att din fastighets behov av professionell målning av högsta kvalitet och långsiktig hållbarhet tillgodoses!

Vad vi gör

Vi hjälper dig med kostnadseffektiv och professionell fasadmålning, rostskyddsmålning, industrimålning, målning av plåttak och brandskyddsmålning. Självklart ingår det viktiga förarbetet för gott och hållbart resultat.

Vår bakgrund

City Industriservice AB s målare har gedigen utbildning och många års bred erfarenhet av olika typer av krävande målningar. Utöver det sker kontinuerlig utbildning och uppdatering av kunskaperna. Som kund är du alltid trygg med att våra väl utförda arbeten är kvalitetssäkrade och tar hänsyn till miljön.

Kontakta oss